lauantai 13. huhtikuuta 2013

We can do anything you want from us!

Talkootyöt kuuluvat perinteisesti kilpa- ja harrasteurheiluun ja olimme suorittamassa melko uniikkia työtä Helsingin urheilutalolla myöhään torstai-illalla.
-there's nothing we can't do


"Ite en kyllä luottaisi näihin telineisiin! Jos jotain tapahtuu, syytetään Attea"

Nyrkkeilykehän kokoaminen vaati aivotyötä ja fysiikkaa, koska jokaisella palalla oli oma paikkansa ja metallitelineet painoivat kiitettävän paljon. Onneksi emme joutuneet kokoamaan kehää yksin, vaan mukana oli muutama jotka olivat sen aiemminkin tehneet. Muuten olisimme varmaaan vieläkin urheilutalolla pohtimassa miten päin mikäkin pala kuuluu laittaa. Kyseessä olikin torstai-illan iso palapeli! Kolme tuntia saimme urakkaan kulumaan aikaa ja valmista tuli alla olevan kuvan osoittamalla kellon lyömällä (valmista oli siis silloin, kun stuntti oli ylhäällä ;) ).
-once a cheerleader - always a cheerleader

"Ei olla cheerleadereita, jollei tehdä yhtä stunttia täällä kehässä".
Huomaa Samin kuulosuojaimet
Päätimme järjestää pikajengi-illan urakan jälkeen ja suuntasimme talkoohampurilaisille! Kolme tuntia oman jengin seurassa ei selvästikään ole tarpeeksi meille. On hauska huomata kuinka meistä on muotoutunut todella tiivis nelikko näiden kymmenen, aktiivisen harjoittelukuukauden aikana.
Onneksi meillä on vielä vajaa kolme kuukautta edessä! And we're going to enjoy it!

Urakkasoturit
Huomenna edessä on vielä kehän purku, joka ei vaadi (onneksi) aivotyötä, ainakaan kovin paljon.

LUKIJAT, teillä on vielä aikaa esittää kysymyksiä meidän harjoitteluun ja cheerleadingiin liittyen. Vastaamme niihin alkuperäisistä suunnitelmista poiketen vasta ensi viikon alussa!

P.S. Tsekatkaa Eliten blogi huomenna, saatat nähdä meidät siellä!

-nothing comes easy - so work for it!

1 kommentti:

  1. Laittakaa teiän harkoista paljon kuvia eri stunteista ja ottakaa video teiän vaikeimmasta stuntista jonka osaatte:)

    VastaaPoista