sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hengailuilta

Emme olleet viikkoon nähneet toisiamme peruuntuneiden treenien takia ja alkoi jo tulla ikävä joukkuetovereita. Päätimme siis kokoontua lauantai-illalla Atelle ja vietttää aikaa yhdessä.

Minna lupasi hoitaa hieman tarjottavaa illaksi ja oli ilmeisesti kunnolla innostunut pestistä, koska pöydällä notkui prinsessakakkua, pullaa ja itse leivottuja muffineja! Siitä riitti kaikille kotimatkaevääksikin. =)

Meillä oli vain reilu tunti aikaa hengailuun töiden takia, joten päätimme järjestää meille jengi-päivän, jonka voisimme viettää kokonaan yhdessä. Päivän valitseminen ei ollutkaan niin helppoa, kaikkien kalenterit olivat jo melko täysiä ja muita menoja täytyi uhrata, mutta saimme loppujen lopuksi valittua jengi-päivän maaliskuun puolelta. Mietimme jo valmiiksi päivän ohjelmaa ja kiva päivä on edessä!

Kävimme myös läpi joukkueen tämän hetken rahatilannetta, mietittiin biisejä kisamusaan, päiviteltiin tenttikauden lähestymistä, listasimme kisaohjelmaan tulevia taitoja, fiilisteltiin niitä, todettiin että lauantaisin kannattaa olla töissä sekä selailtiin (ja kartutettiin) kuva-arkistoa Eliten kuvahaastetta varten...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti