maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kamera jalkaan - stunt it!

Sunnuntai-iltana viimeistelimme treeniviikkomme Mäkelänrinteessä tuolien ja pulpettien kera. Varsinaista kilpailua emme järjestäneet, mutta täydellisessä joukkuehengessä suoritimme urakan tasan tunnissa! Saa nähdä vakuuttiko suorituksemme ja roudaammeko kamoja myös ensi viikonloppuna. 

"Kuuluisa" värikynä oli päässyt vilahtamaan lauantain blogitekstiin, pupletteja oli VAIN 250kpl ja tuoleja VAIN 500kpl.

Ennen tuoli-pulpetti-urakkaa treenasimme kisiksellä. Viime viikolla aloimme treenaamaan kisaohjelman osia muutaman stuntin stunttisarjoina ja toivottavasti tällä viikolla pääsemme tekemään jo ensimmäisen kokonaisen ohjelman, mahdollisesti kaikilla taidoilla!

Muutamia ohjelmaan suunniteltuja alastuloja emme ole vielä kokeilleet, mutta tällä viikolla alkaa myös niiden harjoittelu. Can't wait!

Urakka viimeisteltiin stuntilla.
Tällä viikolla on tiedossa paitsi uuden opettelu, myös niin ilta- (lue: yö) kuin aamu- (lue: aamuyö) treenejäkin. Jotta uuden opettelu olisi mahdollista, on mukanamme harjoituksissa touhunnut Xrayn Irene, joka on innostuneesti käynyt spottaamassa harjoituksissamme. Näin pystymme toteuttamaan turvallisen harjoittelun amatöörin silmin katsoen vaarallisille stunteille. 

Tulevana viikonloppuna Warriors viettää hiljaiseloa antaen treenirauhan Xrayhin kuuluville Samille ja Atelle, sekä kilpailurauhan Terhille voimistelukisoihin. 


Jengipäivänä kuvasimme videon videokameralla, joka kiinnitettiin Terhin jalkaan stuntin ajaksi. Mieletöntä vai mitä? 
Jokainen saa maistaa palan nousijana olemisesta tämän videon kautta.
Arvaatko mitkä stuntit ovat kyseessä?

Mahtavaa maanantaita kaikille lukijoillemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti